back principal

Informació Oficial

  • INICI DAW Semipresencial Arranca el curs per a 1r DAW Semipresencial en IES L’Estació, dilluns 26 d’octubre a les 16:30h reunió d’inici de curs per Webex. Rebreu per correu l’enllaç i la contrasenya per entrar a la reunió.A la reunió es comentaran les característiques del curs i com i on connectar-se a l’aula virtual per seguir el curs.En cas de no poder assistir a la reunió, ací teniu el vídeo per veure com accedir a l’aula virtual.El que anem a comentar a la reunió, estarà disponible en el curs de tutoria de l’aula virtual.Vos esperem !!!
    Publicat a les 26 d’oct. 2020, 10:13 per Enrique Minguet
  • MATRICULA DAW Semipresencial  Hui 16 d'octubre comença el termini per matricular els alumens que apareixen en la llista d'admesos definitiva fins el 19 d'octubre.Tota la informació que necessiteu per matricular-vos està en la següent pàgina.En els següent enllaç podeu consultar les llistes d'admesos.
    Publicat a les 16 d’oct. 2020, 0:15 per Enrique Minguet
  • DAW Semipresencial - Llistats provisionals admissió Ja ha eixit el llistat provisional d'admissió en el cicle Semipresencial de Desenrotllament d'Aplicacions Web. Podeu consultar ací en quina situació està la vostra sol·licitud.En el punt sisé de la resolució publicada per la DGFP del procediment d’admissió extraordinària i matrícula, s'explica el procediment de reclamació a les llistes d’admissió.Les llistes definitives d'admesos eixiran el 15 d'octubre. Els admessos hauran de matricular-se entre el 16 i el 19 d'octubre.
    Publicat a les 7 d’oct. 2020, 5:01 per Enrique Minguet
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 197. Mostra'n més »


L'ANDANA
BLOC DE PREMSA DE L'IES L'ESTACIÓ

Últimes publicacions de l'andana


SUBVENCIÓ BONO-BUS

La junta de l’AMPA informa que la devolució d’1 euro per abonament, als seu associats, es realitzarà el primer dimarts de mes, a les 19 h 30 min a la sala de visites.GIMNASTRADA 2016

Gimnastrada 2016


Vídeo de YouTube

DESCARREGUEU EL VÍDEO


EXPOSICIÓ PRIMERA PARADA


   


Ċ
Ferran Mas Doménech,
11 d’abr. 2017, 5:10